Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Simple Mobile MMS FIX Iphone 3G Iphone 4 [WORKS]

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    200
    Thanks
    15
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    0

    Lightbulb Simple Mobile MMS FIX Iphone 3G Iphone 4 [WORKS]

    I got one Iphone 3G and Iphone 4G over Simple Mobile and i notice that it has to be configure to work properly over Simple Mobile Network for the MMS.

    Here is the catch, we have to set the APN over DATA NETWORK CELLULAR, i'll show you how...

    First, of course your cellphone got Cydia installed.

    There are 2 ways, i will show you both, the one that WORKS For me was the First one.

    1. Over Cydia go to MANAGE and ADD this Repo

    http://beta.leimobile.com/repo/

    2. Go to your new Cydia repository of LEI MOBILE and add

    FIX SIMPLE MOBILE MMS

    it will install and then REBOOT, after that you will be able to send/receive MMS.


    The Second method is this one...

    go to SETTING > GENERAL > NETWORK >

    CELLUAR DATA NETWORK

    SIMPLE MOBILE SETTINGS
    Apn: simple
    Mmsc: http://smpl.mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    Mms proxy: 216.155.165.050
    Mms max: 1048576
    Mms ua prof URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf

    That will do the Trick...

    If this help someone Say Thanks at Least...
    Thanks to YouTouchIt.com

    Last edited by XtrlRulz; 02-12-2011 at 04:22 PM.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to XtrlRulz For This Useful Post:

    1GSTYLER (05-08-2012),nsandymary (04-15-2011)

  3. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Hey!!! Just tried the 1st method!..worked like a charm!!! Thank you so much!!!!!!

  4. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    200
    Thanks
    15
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    0

    Default

    You welcome bro.. keep it up!

  5. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Hello, I am able to send MMS with those settings but I cannot receive. Please help!!!
    Im on 4.3.2 BB 6.15. I have heard that ppl are receiving 6-24 hours later, whats the fix?

  6. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    200
    Thanks
    15
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by juniorp187 View Post
    Hello, I am able to send MMS with those settings but I cannot receive. Please help!!!
    Im on 4.3.2 BB 6.15. I have heard that ppl are receiving 6-24 hours later, whats the fix?
    I got those ln 4.3.3 and works like a charm i4.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #6
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    thank youuuu brother no was working with the second but are working with the firts one thank you so much brootherrr

  8. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    18º24'N ~ 66º05'W
    Posts
    11,475
    Thanks
    503
    Thanked 1,248 Times in 854 Posts
    Downloads
    163
    Uploads
    738

    Default

    Glad you got it working Milton! Welcome to the forum!

  9. #8
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Thank you so much. I paid some shop to jail break and put simple mobile on iPhone 3GS and it was working fine, then all of a sudden it keeps saying no service and my picture messaging wouldn't work. I took it back to the shop and the guy said he fixed it, but he didn't. So I decided to do it myself and my phone is now sending and recieveing picture messages. Now if I could just get it to have continuious service that would be even better. Thank you so much for helping with picture messaging.

  10. #9
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    338
    Thanks
    44
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    54
    Uploads
    0

    Default

    if you have location services on turn them off should fix the problem

  11. #10
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Thank

    Quote Originally Posted by death2012 View Post
    if you have location services on turn them off should fix the problem
    Imma turn it off and hopefully that fixes it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •