Page 22 of 51 FirstFirst ... 12171819202122232425262732 ... LastLast
Results 211 to 220 of 504

Thread: How to create a Cydia Repository

  1. #211
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    yes it works now,it was because of image path.

    about depiction it's better to send parameters to it like this:
    Depiction: http://www.ispaziorepository.com/inf...?file=applinks

  2. #212
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    another problem is that we should add describtions one by one !!!
    but if we use php instead of html we can do it easily.

  3. #213
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    at least is it a way that instead of Mobile4Persian Repository it uses describtion for each of them?

  4. #214
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    203
    Thanks
    4
    Thanked 38 Times in 30 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    As I was not able to attach the following file, I have uploaded it on my MediFire account.
    It is a Repo template, I created for the MMUS repo.
    You are welcome to look and use it.
    Forget the thing with the version numbers on the bundle identifier, it is very uncommon to do that.
    However this is just an example how to setup a repo, it still does not explain how to edit the "control" file, which you need when you create deb files.

    http://www.iphonemodding.com/forum/d...o-template.rar
    Nothing is impossible, only miracles take a bit longer!

  5. The Following User Says Thank You to Rasputin007 For This Useful Post:

    Vendeta34 (07-15-2011)

  6. #215
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    tnx it's ok.
    but it seems again we should have one template for each package.
    but if we use php it's not necessary to do that.

  7. #216
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    18º24'N ~ 66º05'W
    Posts
    11,479
    Thanks
    503
    Thanked 1,251 Times in 854 Posts
    Downloads
    165
    Uploads
    738

    Default

    Quote Originally Posted by mobile4persian View Post
    tnx it's ok.
    but it seems again we should have one template for each package.
    but if we use php it's not necessary to do that.
    That's true. With PHP it's not necessary. But this guide is not about creating dynamic web pages. It's just written to get a basic repo running for anyone. After that, it's up to you to customize.

  8. #217
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Hi maXimus.

    I first want to thank you for a very well written guide. Thank you!

    I have manage to set up a repo and uploaded my themes to it. I can access them through cydia and download them (one for 3GS and one for 4). They end up in the right folder but when I activate them they don’t show. When I transfer the same theme to the folder using FTP to the phone it all works. I have been doing some digging and found out that the theme I download from cydia and the one I put on the phone with FTP dont have the same chmod. The FTP version is set to 777 and works, cyda version is set to 755.
    When I manually change the cydia version to 777 on the phone it works.

    Have you heard about this before?
    Should I change some chmod on any files on the server?

  9. #218
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    18º24'N ~ 66º05'W
    Posts
    11,479
    Thanks
    503
    Thanked 1,251 Times in 854 Posts
    Downloads
    165
    Uploads
    738

    Default

    Are you running your Linux as administrator?

  10. #219
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Thank you for your prompt reply.

    Yes I'm running Linux as an administrator.

  11. #220
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    18º24'N ~ 66º05'W
    Posts
    11,479
    Thanks
    503
    Thanked 1,251 Times in 854 Posts
    Downloads
    165
    Uploads
    738

    Default

    Did you use command "sudo" when you added the two repo files to your Linux installation?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •