Results 1 to 9 of 9

Thread: Anybody have K1 Hardware Repair for Blink Keypad and white Screen?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Asia,Phils
    Posts
    1,291
    Thanks
    473
    Thanked 143 Times in 115 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    1

    Default Anybody have K1 Hardware Repair for Blink Keypad and white Screen?

    Cause i have 2 here!!! 1 K1 is when you press power, keypad will blink only then when you press BL mode,.shows only white screen...

    The other K1 is Good and i transfered the main board of the number 1 k1 to the (good K1) it still same!!! So meaning this would be a hardware problem.. And i have changed flex it is still same!

    Any idea? Much appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Somewhere in America
    Posts
    1,781
    Thanks
    93
    Thanked 156 Times in 129 Posts
    Downloads
    13
    Uploads
    82

    Default

    Yeah could be hardware problem but what happend when you connect to the pc???

    Other thing that you could do is hard TP

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Asia,Phils
    Posts
    1,291
    Thanks
    473
    Thanked 143 Times in 115 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    1

    Default

    pc can detect it...
    i have flashed it two times still no luck!!!

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pachuca, Mexico
    Posts
    38
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    May be then its the LCD?? or try another flex.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Asia,Phils
    Posts
    1,291
    Thanks
    473
    Thanked 143 Times in 115 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by young_floyd View Post
    May be then its the LCD?? or try another flex.

    flex is good mate!!! and i have tried 2pcs also
    still same!

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    MotomoddingUK.info
    Posts
    170
    Thanks
    6
    Thanked 31 Times in 23 Posts
    Downloads
    16
    Uploads
    0

    Default

    Have you tried repairing the PDS?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Asia,Phils
    Posts
    1,291
    Thanks
    473
    Thanked 143 Times in 115 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    1

    Default

    yeah also!!!

  8. #8
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pachuca, Mexico
    Posts
    38
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default Bad lcd board??

    Quote Originally Posted by Prolevelz View Post
    flex is good mate!!! and i have tried 2pcs also
    still same!
    Well this happened to me once, if you open the k1 lcd housing you´ll see that this (lcd) is conected to a little "board", in my case it was damaged I just changed it and got it ready.

    Hope this helps.

  9. The Following User Says Thank You to young_floyd For This Useful Post:

    Prolevelz (06-09-2008)

  10. #9
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Asia,Phils
    Posts
    1,291
    Thanks
    473
    Thanked 143 Times in 115 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    1

    Default

    Well that would be a great hint!!!
    cool....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •